UPDATE command denied to user 'zsiraf_hu'@'localhost' for table '2012_zs_articles'
UPDATE `zsirafhu`.`2012_zs_articles` SET `olvasva` = '199' WHERE `2012_zs_articles`.`id`='24563' LIMIT 1 ;

Zsiráf Portál - I. Kapunyitási Pánik Fesztivál

Zsiráf Online archívum 2013. március 12-ig:Bejelentkezés:

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció:

*Felhasználónév: *Név:
*Jelszó: Irányítószám:
*Jelszó ismétlése: Lakhely:
*E-mail: Cím:
*Születési dátum: Nemed:
Feliratkozom a Zsiráf hírlevélre:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot:
(A *-al jelölt mezők megadása kötelező!)
BEZÁRÁS | X

I. Kapunyitási Pánik Fesztivál

2012. augusztus 17. 14:55 - Zsiráf Portál
I. Kapunyitási Pánik Fesztivál Augusztus 24. és 26. között idén első alkalommal rendezik meg az állásbörzét a fesztiválok hangulatával ötvöző rendezvényt Zánkán.

Érettségi vagy diplomázás után sokan tanácstalanul állnak: hogyan tovább? Divatos szóval élve kapunyitási pániknak nevezik azt az élethelyzetet, amikor a fiatalok az előttük álló rengeteg kérdés és döntés hatására bepánikolnak: szoronganak, bizonytalanná, esetleg csalódottá válnak. A legfontosabb változás, hogy kikerülnek az iskola biztonságos falai közül a nagybetűs életbe. Állást kell találniuk, és el kell köteleződniük egy életcél mellett.

Ebben a kérdésben érintett korosztályt célozza meg Kárász Róbert és cége, a GAP Média kampánya, melynek keretében idén először rendezik meg a Kapunyitási Pánik Fesztivált Zánkán. A rendezvény célja, hogy útmutatót adjon a továbbtanuláshoz és a munkakezdéshez, vagyis segítsen legyőzni a kapunyitási pánikot. A fesztivál egyóttal kiváló lehetőséget nyújt a cégeknek, hogy bemutatkozzanak a pályakezdők előtt, akik között talán ott vannak a jövő fiatal vállalkozói és menedzserei.

Forrás: www.fivosz.hu

Ezt olvastad már?

Erasmus hírek

Erasmus hírek


Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programját továbbra is rengetegen veszik igénybe, a hatalmas érdeklődés mellett a támogatás is növekszik. tovább »
Viharos iskolás túra

Viharos iskolás túra


Túrázni indulnak a Petőfi Sándor Gimnázium tanulói, iskolájuk névadójának emléke előtt tisztelegve. Az évente megrendezett vándorlás mellé verseny is társul, mely komoly pontokat jelent az iskola házi viadalában. A terepjárás során a tájékozódás is fontos pont lesz! tovább »
Mi újság a Dumaszínházban?

Mi újság a Dumaszínházban?


Itt van az ősz, itt van újra, és ez új témák mellett, új évadot is jelent a Dumaszínház tagjai számára, akik idén számos új műsorral trenírozzák majd rekeszizmainkat. A Humor Hétfőn is száguld, a Duma Aktuál is mindig, és Lepedőakrobatákat is láthatunk. tovább »


A Zsiráf itt is »»
Zsiráf Youtube Zsiráf Twitter Zsiráf Iwiw Zsiráf Facebook

Iskola és intézménykereső