UPDATE command denied to user 'zsiraf_hu'@'localhost' for table '2012_zs_articles'
UPDATE `zsirafhu`.`2012_zs_articles` SET `olvasva` = '139' WHERE `2012_zs_articles`.`id`='24812' LIMIT 1 ;

Zsiráf Portál - Édes napok

Zsiráf Online archívum 2013. március 12-ig:Bejelentkezés:

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció:

*Felhasználónév: *Név:
*Jelszó: Irányítószám:
*Jelszó ismétlése: Lakhely:
*E-mail: Cím:
*Születési dátum: Nemed:
Feliratkozom a Zsiráf hírlevélre:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot:
(A *-al jelölt mezők megadása kötelező!)
BEZÁRÁS | X

Édes napok

2012. szeptember 05. 15:00 - Zsiráf Portál
Édes napok A tavalyi fesztivál szakmai- és közönségsikerén felbuzdulva újra megrendezik az Édes Napok Budapest programsorozatot a Budai Várban. A négy napig tartó Csokoládé-és Édességfesztivál tejjel-mézzel folyó Kánaánná varázsolja a vár gyönyörű színterét. Mi magunk pedig csak ámulhatunk azon, mennyi díjnyertes és ínycsiklandozóan finom édesség kínálja magát a kóstolásra. 2000 Ft-ért több különlegességet is megízlelhetünk, sőt akár egy csokoládé-és pralinékészítő kurzusokon sajátíthatjuk el ezt a mesterséget. Közben pedig nemcsak az ízlelőbimbóinkat, hanem a hallójáratainkat is kényeztethetjük, hiszen a szervezők gondoskodtak a változatos zenei kínálatról.

 

Olyan jó volna most öt évesnek lenni, hiszen hat éves kor alatt ingyenes a belépés. Diákjegy pedig sajnos nincs, csak gyerekeknek szóló kedvezmény, de az is csak 12 éves korig vehető igénybe. Nyílván a szervezők pontosan tudták, hogy a legfalánkabb célcsoport e fölött kezdődik, ezért úgy gondolták méltányolható a 2000Ft-os belépő. Ebben természetesen benne vannak a kóstolók, a fent említett kurzusok, és egy ajándékcsomag, ami a készítők ígérete szerint a tavalyit is túlszárnyalja, na meg az élmény, hogy fővárosunk legkedveltebb helyszínén a legjobb édességekkel tömhetjük meg bendőnket.

A minőség mellett a széles választékkal is számolhatunk és nem csak az édességek terén, Odett, Zséda és a Bon Bon is fellép az alkalmi színpadon, azt nem tudni, hogy cukorkából lesz-e, mindenesetre ezt csak úgy zabálnák a nézők!

Ezt olvastad már?

Erasmus hírek

Erasmus hírek


Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programját továbbra is rengetegen veszik igénybe, a hatalmas érdeklődés mellett a támogatás is növekszik. tovább »
Viharos iskolás túra

Viharos iskolás túra


Túrázni indulnak a Petőfi Sándor Gimnázium tanulói, iskolájuk névadójának emléke előtt tisztelegve. Az évente megrendezett vándorlás mellé verseny is társul, mely komoly pontokat jelent az iskola házi viadalában. A terepjárás során a tájékozódás is fontos pont lesz! tovább »
Mi újság a Dumaszínházban?

Mi újság a Dumaszínházban?


Itt van az ősz, itt van újra, és ez új témák mellett, új évadot is jelent a Dumaszínház tagjai számára, akik idén számos új műsorral trenírozzák majd rekeszizmainkat. A Humor Hétfőn is száguld, a Duma Aktuál is mindig, és Lepedőakrobatákat is láthatunk. tovább »


A Zsiráf itt is »»
Zsiráf Youtube Zsiráf Twitter Zsiráf Iwiw Zsiráf Facebook

Iskola és intézménykereső