UPDATE command denied to user 'zsiraf_hu'@'localhost' for table '2012_zs_articles'
UPDATE `zsirafhu`.`2012_zs_articles` SET `olvasva` = '134' WHERE `2012_zs_articles`.`id`='25001' LIMIT 1 ;

Zsiráf Portál - Cherry, cherry lady

Zsiráf Online archívum 2013. március 12-ig:Bejelentkezés:

Felhasználónév:
Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció:

*Felhasználónév: *Név:
*Jelszó: Irányítószám:
*Jelszó ismétlése: Lakhely:
*E-mail: Cím:
*Születési dátum: Nemed:
Feliratkozom a Zsiráf hírlevélre:
Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési nyilatkozatot:
(A *-al jelölt mezők megadása kötelező!)
BEZÁRÁS | X

Cherry, cherry lady

2012. szeptember 18. 15:00 - Zsiráf Portál
Cherry, cherry lady Az Édes Napok keretében Miss Cherry Queen-t koronáz a Bonbonetti Csoport. A Csokoládé Királynőválasztás döntőjére szeptember 23-án délután 5-kor kerül majd sor, ám a koronázást komoly kiválasztási folyamat előzte meg. A döntősök abban a megtiszteltetésben részesülhettek, hogy egy divatbemutató erejéig Makány Márta és az Envy Fashion ruhakölteményeit viselhették. Az új kollekciók pompásan mutattak a ma chérie-ken.

Az Édes Napok keretében Miss Cherry Queen-t koronáz a Bonbonetti Csoport. A Csokoládé Királynőválasztás döntőjére szeptember 23-án délután 5-kor kerül majd sor, ám a koronázást komoly kiválasztási folyamat előzte meg. A döntősök abban a megtiszteltetésben részesülhettek, hogy egy divatbemutató erejéig Makány Márta és az Envy Fashion ruhakölteményeit viselhették. Az új kollekciók pompásan mutattak a ma chérie-ken.

Az este során megcsodálhattuk az Envy Fashion új kollekcióját, amelynek célja, hogy olyan legújabb divat szerinti nőies fazonok kerüljenek az üzletekbe, melyek akár hétköznapi, akár esti viseletként is nagyon kényelmesek.

Az est második felében a Budai Várnegyed történelmi hangulatába a csokoládé királynők a jövő szellemiségét hozták el Makány Márta új kollekciójával. A kortalan, mégis összetéveszthetetlenül mai, divatos darabok nem azzal hatottak, hogy elfedték, hanem azzal, hogy megmutatták a döntős hölgyek egyedi szépségét.

Az eseménynek a Budavári Hilton gyönyörű Dominikánus udvara adott otthont.

 

Ezt olvastad már?

Erasmus hírek

Erasmus hírek


Az Európai Bizottság egyik legsikeresebb programját továbbra is rengetegen veszik igénybe, a hatalmas érdeklődés mellett a támogatás is növekszik. tovább »
Viharos iskolás túra

Viharos iskolás túra


Túrázni indulnak a Petőfi Sándor Gimnázium tanulói, iskolájuk névadójának emléke előtt tisztelegve. Az évente megrendezett vándorlás mellé verseny is társul, mely komoly pontokat jelent az iskola házi viadalában. A terepjárás során a tájékozódás is fontos pont lesz! tovább »
Mi újság a Dumaszínházban?

Mi újság a Dumaszínházban?


Itt van az ősz, itt van újra, és ez új témák mellett, új évadot is jelent a Dumaszínház tagjai számára, akik idén számos új műsorral trenírozzák majd rekeszizmainkat. A Humor Hétfőn is száguld, a Duma Aktuál is mindig, és Lepedőakrobatákat is láthatunk. tovább »


A Zsiráf itt is »»
Zsiráf Youtube Zsiráf Twitter Zsiráf Iwiw Zsiráf Facebook

Iskola és intézménykereső