Megjelent a májusi Zsiráf Magazin! Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Energetikai melléklettel és nyári programajánlókkal

Már csak pár hetet kell kibírnunk, és végre elvégezzük ezt a tanévet is, belecsobbanhatunk a nyárba. Természetesen az addig hátralévő időt nehezebben éljük meg, mint az egész évet, de ha megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket találunk magunknak két vizsga között, akkor hamar elszalad majd az idő. Májusi számunkban igyekszünk fokozatosan a nyárra hangolni benneteket.

3 méterrel a Körút felett c. cikkünkben bemutatjuk a legmenőbb rooftop-bárokat, ahol igazi Budapest-élményt kaphattok. Nyakunkon a fesztiválszezon, ezért érdemes áttekintenünk, mely ruhadarabok nem hiányozhatnak a gardróbunkból. Nagy Zsófia, a GLAMOUR nagykövete ad nektek hasznos tippeket.   

A nyár emellett a diákmunkák és a szakmai gyakorlatok időszaka is, ezért összeírtunk egy listát, amely segíthet az eligazodásban.

Partnerünk, a Csepel II Erőmű pedig izgalmas és érdekes "Szakmázzunk!" melléklettel gazdagítja ehavi számunkat: megismerhetitek az energetikai oktatás sokszínűségét, illetve Briglovics Gáborral, az Alpiq Csepel Vállalatcsoport vezérigazgatójával készített interjúnkból az is kiderül, milyen tanfolyamokon vehettek részt, ha a vállalati továbbtanulást választjátok. 

Reméljük, ebben a hónapban is megtaláljátok a kedvetekre való anyagokat, és hasznosítjátok is őket! Kellemes olvasgatást és sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

©2019 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés