Több, mint egy csinos lány

Értékelés:
(0 szavazat)

Szick Petra Dóra interjú

Szick Petra Dóra, többszörös szépségkirálynőnk egy golfpályán (Highland Golf Club) találkozott legjobb barátnőjével, a válogatott golfozóval, Orosz Vandával. Mi pedig kapva-kaptunk az alkalmon, hogy megszólítsuk! Kíváncsiak voltunk, hogy eddig az újságokból és tévéből ismert szépség, hogyan viszonyul a golfhoz, a munkájához és a randikhoz.

 

Ha azt mondom Szick Petra Dóra, akkor az emberek egy gyönyörű modellre és szépségkirálynőre gondolnak. Hogyan mutatnád be magad?

- Egyszerű lány vagyok, aki keményen dolgozik a céljai elérésén. 12 éves korom óta a médiában dolgozom. Suli mellett kezdtem el hobbiként, mára a hivatásommá vált. Egyik lehetőség jött a másik után, így több területen is helyt kell állnom. Modellkedek, modell iskolában tanítok, és fiatal tehetségeket mentorálok, de akad olyan nap is, amikor a TV-ben háttérmunkát végzek.  Kacsingatok a színészi pálya felé, el tudnám képzelni magam benne.

A szüleim, kicsi korom óta arra tanítottak, hogy ott segítsek, ahol tudok, így fontos szerepet játszik az életemben a jótékonyság, és segítségnyújtás. Szeretném megmutatni az embereknek, hogy sokkal több vagyok, mint egy csinos lány, szép pofival.

(Fotók: GJ Photography)

 

Ha kíváncsi vagy a teljes interjúra KATTINTS A KÉPRE!

 

 

©2020 Zsiráf Diákmagazin - Készítette: Zsiráf Kreatív Ügynökség

Keresés